УМОВИ І УГОДИ

Базові Визначення

  • Власник – ФОП Атанова Ксения Владимировна, ІПН - 2989322425. Фактична адреса: м. Київ, вул. Раїси Окіпної, буд.8

  • Сайт – ресурс у мережі Інтернет за адресою http://www.balletki.com/ , зміст якого належить Власнику та контролюється Власником.

  • Товар – одяг та взуття власного виробництва. Інформація по кожному із представлених Товарів розміщується на сайті Власником. Інформація, що безпосередньо стосується Товару, його властивостей, розбіжностей та характеристик надається сайту офіційним представником бренду Товару.

  • Відповідальність за достовірність зазначеної інформації несе Власник бренду та його представник.

  • Контент – сукупність інформації та даних у будь-якій формі, в тому числі в текстовій (шрифтовій), графічній або іншій, що міститься на Сайті.

  • Клієнт – будь-яка дієздатна фізична особа, що розпочала взаємодію з Сайтом.

  • Персональні дані – персональні дані фізичної особи згідно трактування ЗУ "Про захист персональних даних" від 23 лютого 2012 року № 4452-VI зі змінами та доповненнями.

  • Реєстрація на Сайті – процес створення облікового запису в базі даних Сайту, пов’язаних із внесенням персональних даних в базу даних на Сайті. Клієнт заповнює свої дані особисто та гарантує їх достовірність. Збереження даних Клієнта при завершені Реєстрації, шляхом натискання на відповідну кнопку/посилання на Сайті, є підтвердженням того, що клієнт дає Згоду на обробку своїх персональних даних згідно трактування ЗУ "Про захист персональних даних" від 23 лютого 2012 року № 4452-VI зі змінами та доповненнями; а також підтвердженням його наміру здійснити покупку Товару.

  • Договір – Договір купівлі-продажу, що являє собою Договір приєднання згідно трактування ст. 634 Громадянського Кодексу України, який Клієнт повинен прийняти у цілому у випадку, якщо Клієнт висловить бажання скористатись можливостями Сайту для покупки Товару.

Порядок використання сайту:

  • Для використання розширених можливостей Сайту, таких як здійснення замовлення, купівля товарів, написання коментарів та інше,  Клієнту необхідно здійснити Реєстрацію на Сайті шляхом надання інформації згідно відповідної електронної форми та формального підтвердження та збереження такої інформації, шляхом  натискання відповідної кнопки / посилання.

  • Клієнт має можливість видалити свій обліковий запис шляхом подання заяви Власнику.  Відповідна заява надається електронною поштою у довільній формі та направляється на адресу: balletki.for.you@gmail.com.

  • Клієнт має право проглядати та завантажувати матеріали Сайту лише для особистого некомерційного використання, за умови збереження всієї інформації щодо авторських прав Власника та інших даних щодо права власності, які містяться в матеріалах з Сайту чи будь-яких копіях. Забороняється змінювати матеріали Сайту при копіюванні, а також розповсюджувати чи демонструвати їх у будь-якому вигляді, використовувати їх будь-яким іншим чином для загальних чи комерційних цілей. Будь-яке використання матеріалів Сайту на інших сайтах, комп’ютерних мережах чи ресурсах забороняється.

  • Під час розміщення письмових коментарів на Сайті, Клієнт самостійно несе відповідальність, передбачену діючим законодавством України, за зміст власних коментарів, а саме (в тому числі, але не виключно), що такі повідомлення не є незаконними, шкідливими, з погрозами, наклепом, аморальними, такими, що порушують авторські та суміжні права, пропагують ненависть та/чи дискримінацію людей по будь-яким ознакам, що містять образу в адресу конкретної людини чи організації, а також будь-яким іншим чином порушують діюче законодавство України. Клієнт погоджується, що будь-яке повідомлення (коментарі) Власник може видалити чи використати на свій розсуд, без компенсацій автору. Власник не несе відповідальність за будь-яку інформацію, що публікується Клієнтами на Сайті.

  • Власник має право без попередження вносити зміни у будь-яку інформацію на Сайті, в тому числі у перелік Товарів, опис Товарів, перелік послуг та сервісів, правила використання Сайту та ін.

Обробка персональних даних

  • Власник заявляє, що обробка персональних даних Клієнта проводиться з метою:

  • виконання Власником свої обов’язків перед Клієнтом, які можуть виникати у Клієнта в процесі використання Сайту.

  • збору статистики роботи Сайту з метою покращення його роботи, надання найкращого сервісу, розробки нових сервісів.

  • інформування Клієнтів у відповідності зі змінами у наданні послуг, введенням нових послуг та іншими нововведеннями.

  • Власник заявляє, що доступ до персональних даних Клієнта третіми особами та розкриття персональних даних можливі лише за згоди Клієнта чи у випадках, передбачених Законами України. У будь-якому випадку, Власник застосовує всі можливі засоби для недопущення розкриття персональних даних Клієнта.

 

Термін дії та інші умови

  • Зміст та всі матеріали, у тому числі будь-який текст, зображення, будь-яка інформація та/чи коментарі, що розміщуються Клієнтами на Сайті, є виключною власністю Власника з моменту розміщення на Сайті.

  • Дані Умови діють безпосередньо з моменту, коли Клієнт розпочинає будь-яким чином використовувати матеріали Сайту та діють безстроково.

Всі питання, що виникають щодо правовідносин Власника та Клієнта, регулюються даними Умовами та Угодами, а також діючим законодавством України.

Приєднуйся до нас

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
0Кошик